90 x 160cm vloerkleed


Op tapijtenspecialist.nl vind je een ruime keuze aan vloerkleden, waaronder vloerkleden van 90x160cm. Dit formaat vloerkleed is geschikt voor verschillende ruimtes in huis, zoals de woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Het vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waaronder hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt, katoen, synthetische vezels, sisal en wol. De keuze van het materiaal en de textuur hangt af van de gewenste functie en stijl.

Een vloerkleed van 90x160cm kan helpen om de ruimte gezelliger te maken en het geluid te dempen. Het is belangrijk om het vloerkleed regelmatig te onderhouden door te stofzuigen en indien nodig te reinigen met een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel.

Op de website van tapijtenspecialist.nl vind je verschillende opties voor vloerkleden van 90x160cm, waaronder uni-kleurige vloerkleden, vloerkleden met patronen en verschillende texturen. De website biedt ook informatie over de eigenschappen en het onderhoud van deze vloerkleden. Je kunt ook contact opnemen met hun klantenservice voor advies en hulp bij het kiezen van het juiste vloerkleed voor jouw behoeften.

Vloerkleed 90x160cmWeergave:
 


Bezig met laden...
Handgeknoopt vloerkleed Bidjar creme bruin
Handgeknoopt vloerkleed Bidjar creme bruin

Handgeknoopt vloerkleed Bidjar creme bruin gemaakt van 100% Zuiver Scheerwol Lees meer

Vanaf € 359,00

per stuk

Op voorraad

remove add
Bekijken icons/icon-basket Bestellen

90x160cm vloerkleed

Een vloerkleed van 90x160cm is een populaire maat voor een vloerkleed. Het is groot genoeg om een ruimte aan te kleden, maar niet zo groot dat het de ruimte overweldigt. Het is geschikt voor verschillende ruimtes in huis, zoals de woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Je kunt een vloerkleed van 90x160cm vinden in verschillende materialen, zoals hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt, sisal, katoen en synthetische vezels. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen, zoals duurzaamheid, zachtheid en onderhoudsvereisten. De keuze van het materiaal hangt af van de gewenste functie en stijl.

Je kunt vloerkleden van 90x160cm vinden in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor je het vloerkleed kunt aanpassen aan de rest van de inrichting van de ruimte. Het vloerkleed kan worden gebruikt als centraal element of als accent, afhankelijk van je persoonlijke smaak.

Het onderhoud van een vloerkleed van 90x160cm is belangrijk om het in goede staat te houden. Het kan regelmatig worden gestofzuigd en indien nodig worden gereinigd met een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel.

90x160cm karpet


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten